Ex-Postbode

Vandaag was het dan eindelijk zover: mijn laatste werkdag bij TNT Post. Het voelt wel een beetje vreemd om die laatste dag nog rond te lopen zoals je altijd deed, koffie drinken zoals altijd met het volledige besef in je achterhoofd dat je dat morgen niet meer hoeft… Gedag zeggen tegen iedereen waar je altijd mee hebt samengewerkt. Het klinkt maf maar ik ga het toch wel een beetje missen.

Wat ik in ieder geval niet ga missen is het werken met weer en (vooral) geen weer, de irritante C1000 huis-aan-huis folders, de ouwe zeurende mensen die klagen dat hun giro afschrift er weer niet bij zit of het om-half-7-wakker-gebeld-worden-of-je-kan-werken. 🙂

Ik denk wel dat ik nu wat meer aan bewegen moet gaan doen, want die ene dag in de week was wel zo ongeveer het grootste stuk excercise wat ik in de week voor mn kiezen kreeg. (Met uitzondering van het racen/rennen naar de trein, uiteraard ;))

Maar dat neemt niet alle leuke dingen die ik er aan heb overgehouden weg! 2.5 jaar werkervaring in de dienstverlening, een hekel aan Nederlandstalige muziek, de playlist van radio Veronica, een enorme stratenkennis van Harderwijk, het begrip klantvriendelijkheid en het besef dat iedereen de postbode bij voorbaat best wel aardig vindt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *