4 thoughts on “Eljosha’s kaart

 1. Pingback: Eljosha | Meindert-Jan

 2. Lieve Allemaal, via mijn nicht, de moeder van Levi vernamen wij het overlijden van Eljosha, en de hele gebeurtenis erom heen.
  Wij bidden jullie Gods zegen en troost toe.
  Wat een bemoediging en getuigenis is haar leven geweest.

 3. Lieve Jaap en Frea,
  Heel veel sterkte met het verlies van jullie lieve en mooie dochter!
  Ben erg ontroerd door het verhaal van haar man en de kleurrijke kaart.
  Xxx
  Ina Swager

 4. Familie en vrienden,

  Op zondag 1 augustus kreeg ik dit droevige bericht. Tot mijn 8ste levensjaar woonde ik in Driehuis en ging ik naar de basisschool Het Anker in Velserbroek. Op Het Anker zat ik in de klas bij Jos(je) Kroes. Iedereen heeft wel eens een basisschoolvriend(innetje) waar je de hele tijd mee samen bent of rond elkaar heen hangt, ik ook. Maar, zoals gezegd ben ik op mijn 8ste verhuisd, naar Limburg.

  Mijn basisschoolvriendinnetje heette Eljosha en was een vrolijke, mooie meid met krullend blond haar, een echte sprong in het veld! Toen het bericht mij bereikte gingen mijn eerste gedachten naar Daniel. Man, wat maak jij door? Tevens gaan mijn gedachten naar de familie!

  Ik bid jullie Gods zorg en zegen toe!
  Sterkte!

  Groeten Leendert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *