Bedankt!

Ik wil iedereen die de afgelopen weken intens met ons heeft meegeleefd, voor ons heeft gebeden en/of de herdenkingsdienst van Eljosha bezocht heeft vanuit de grond van mijn hart bedanken. Ik denk dat we nog nooit zo extreem zijn overladen met kaarten, reacties en bemoedigingen vanuit alle hoeken uit Nederland en andere landen. Ikzelf heb ervoor gekozen om zo min mogelijk te reageren op alle mailtjes en smsjes die ik gehad heb, puur om het feit dat dit teveel werk zou zijn voor mij, zeker omdat het er  zo veel waren en ik op dat moment wel andere dingen aan mijn hoofd had. Ik kan wel zeggen dat we ons al deze tijd gedragen hebben mogen weten door onze Hemelse Vader, Degene die alles in Zijn hand heeft. We mogen ervan uitgaan dat zelfs vanuit het sterven van Eljosha veel kracht uitgaat. De volgende tekst heeft dan ook bijzonder voor ons geleefd de afgelopen tijd:

Waarachtig, ik verzeker u: als een graankorrel niet in de aarde valt en sterft, blijft het één graankorrel, maar wanneer hij sterft draagt hij veel vrucht.

Joh 12:24 (NBV)

Ik hoop dat iedereen beseft dat elke bemoediging een steun is geweest in de moeilijke tijd die we hebben gehad en ik ben ook blij dat veel mensen nu met ons mee zullen leven de komende tijd.

Ik hoop velen van jullie binnenkort te spreken over deze afgelopen bijzondere tijd en zeker over een nog veel meer bijzondere toekomst die we tegemoet gaan.

One thought on “Bedankt!

  1. Hallo Meindert-Jan,

    ik heb Eljosha niet gekend maar via via van haar gehoord. Ik wil graag met je delen dat het sterven van Eljosha vrucht heeft voortgebracht nu in mijn leven waar ik heel erg dankbaar voor ben. Ik ben God erg dankbaar dat Hij haar leven zo rijkelijk heeft gezegend en dat dit doorwerkt in anderen, die haar niet eens hebben gekend.

    Groetjes Lianne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *